Project news
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!
Voting
Як Вам новий сайт?
Total 109 common:people_all_forms

Дистанційне навчання

Date: 31 жовтня 2021 о 13:44, Refreshed 4 листопада 2021 о 13:15
193 view

До уваги батьків СЗШ #140 міста Києва!
З 01 листопада 2021 року розпочинається навчання в дистанційній формі. Це вимушений захід, який запроваджений на рівні всього міста Києва. Нагадуємо Вам, що уроки можуть відбуватися як в он-лайні (синхронно, найчастіше з використанням платформи Meet, тестів або інших ресурсів, але у режимі реального часу) так і офлайні (асинхронно, тобто через розміщення відеороликів, відеоінструкцій, презентацій та завдань на платформі GOOGLE-клас, де учень може опрацювати урок у зручний для нього час). Бажано виконувати завдання в той же день з метою уникнення перевантаження і так званих «хвостів». 

Розклад дзвінків з 01.11.2021
1 урок: 09:20 - 09:50
2 урок: 10:00 - 10:30
3 урок: 10:40 - 11:10
4 урок: 11:20 - 11:50
5 урок: 12:00 - 12:30
6 урок: 12:40 - 13:10
7 урок: 13:20 - 13:50
8 урок: 14:00 - 14:30

Тривалість навчальних занять з технічними засобами навчання:
- для учнів 1 класів – не більше 10 хвилин;
- для учнів 2-4 класів – не більше 15 хвилин;
- для учнів 5-7 класів – не більше 20 хвилин;
- для учнів 8-9 класів – 20-25 хвилин;
- для учнів 10-11 класів до 30 хвилин, на 2-й годині занять – 20 хвилин, а при здвоєних навчальних заняттях – не більше 25-30 хвилин на першому навчальному занятті та не більше 15-20 хвилин на другому навчальному занятті.


   Просимо Вас, шановні батьки, допомогти нам, максимально ефективно організувати освітній  процес у дистанційній формі.  Для цього важливо передбачити для своєї дитини робоче місце, обладнане інтернетом. У кого двоє й більше дітей і немає можливості розташувати робочі місця дітей у різних кімнатах - скористайтесь навушниками. 
Також просимо не нехтувати режимом дня. З метою збереження зайнятості учнів у позашкільній діяльності у другій половині дня уроки ми будемо розпочинати о 09:20. Учителі будуть використовувати різні форми та методи роботи, залучати учнів та учениць до різних видів діяльності. Бажано дотримуватися тих самих дій, як і під час очного навчання, а саме режиму дня.
 Наважимось уголос сказати про таку негативну складову дистанційної форми навчання, як порушення учнями правил академічної доброчесності.  Навіть учні, які сумлінно навчаються, інколи перестають звертати увагу на вивчення правил, формул тощо. Гонитва за високими балами іноді призводить до того, що завдання виконує не учень чи учениця, а батьки або репетитори. Наполегливо просимо всіх попрацювати над дотриманням правил АКАДЕМІЧНОЇ ДОБРОЧЕСНОСТІ. Це дуже важливо! Не оцінка, а навичка, яка або сформувалась після розв’язання вправ чи завдань, або ні.
Надзвичайно важливим є  також процес комунікації. На допомогу всім нам є декілька складових:
1. Це Ваш зв’язок з класним керівником. У разі хвороби дитини або неможливості долучитися до дистанційного навчання дайте про це інформацію. Класний керівник повідомить про це колег. 
2. Організація освітнього процесу під час дистанційного навчання здійснюється в межах робочого часу педагогічних працівників, тому зворотній зв’язок надаватиметься з 08.30 до 18.00 даного робочого дня (або на наступний день з часу Вашого звернення). Вихідні та святкові дні не є робочим часом вчителя!
3.  Якщо з будь-яких причин вчитель-предметник протягом двох діб із часу Вашого звернення не виходить на зв'язок, Ви маєте право звернутися на електронну пошту адміністрації закладу school140@ukr.net для оперативного вирішення Вашого питання щодо організації дистанційного навчання. Для того, щоб Ваше звернення було розглянуто якнайшвидше, у полі «Тема» напишіть прізвище та ім’я вчителя, з яким Ви не змогли зв’язатися. Якщо такої інформації Ви не маєте, то вкажіть предмет і клас, у якому навчається Ваша дитина.
4. Не менш важливим є дотримання правил етикету роботи в режимі дистанційного навчання. Підключаючись до он-лайн уроків, зверніть увагу, чи не кричить папуга, чи не гавкає собака, чи наявні інші звукові ефекти, що заважають і відволікають. Допомогти може контроль за режимом роботи мікрофона. Вкотре нагадуємо про навушники. Прослідкуйте, що потрапляє в об’єктив камери. Учитель не завжди може бачити всіх учасників (особливо при використанні функції «Демонстрація екрану»). Обговорюйте уроки з дітьми. Про виявленні фактів порушення етики повідомте класного керівника. Надсилаючи фото письмових робіт, зверніть увагу на якість фото та можливість прочитати файл, надісланий учителю. Бувають ситуації, коли учні або учениці здають порожні файли помилково. Звертайте увагу на час надсилання робіт. Це теж важлива складова як академічної доброчесності, так й етики спілкування.
Маємо  надію на  успішну нашу співпрацю. Бережіть себе і своїх рідних. 

Адміністрація СЗШ #140 міста Києва.

Comments:
Only authorized users can leave comments.